OBS! Forlaget Fortæl har fået ny hjemmeside.

Bestillinger af vores vennebog "Mine Venner" foregår dog stadig her på den gamle side.
Hvis du oplever problemer eller har spørgsmål, så kontakt os endelig på hej@forlagetfortael.dk.
Du kan tilgå den nye hjemmeside her!

Det er den bedste gave, man kunne ønske sig, og jeg var rørt til tårer, da jeg læste besvarelserne.

Jeg brugte personligt bogen til en polterabend, hvor vi var omkring 20 kvinder, der skulle samles og have den fedeste dag sammen med den kommende brud. Umiddelbart kendte vi ikke rigtig hinanden, men alt det krævede var, at jeg delte et link, som de så klikkede ind på for at udfylde deres besvarelser på de personlige spørgsmål. Vi valgte at give bruden vores personlige gave morgenen efter hendes polterabend, lidt som et plaster på såret for de ting, vi udsatte hende for - og ikke mindst de tømmermænd, vi havde sørget for, at hun ville få. Jeg ved, at den ville ramme plet, og at hun blev glad. Det var en super fed måde at bekræfte hende i, hvor meget vi allesammen holder af hende, også selvom det ikke altid bliver sagt højt.

Malene

Jeg har nu modtaget min fine vennebog fra det lille startup @forlagetfortael. Den er fyldt med ærlige, kærlige og sjove besvarelser fra de mennesker, som er allertættest på mig, og indtil videre har jeg enten haft et smil på læben eller en klump i halsen (eller begge dele) hver gang, jeg har åbnet den.

Jeg har købt bogen til mig selv, fordi det gjorde mig glad, men det er også en super fin gaveidé til en polterabend, et bryllup, en fødselsdag eller noget andet, hvor modtageren virkelig skal overraskes og røres. Og nårh ja, så er bogen håndbundet af en vaskeægte bogbinder nede i Sønderjylland et sted.

Alexandra

Det er den BEDSTE gave, man kunne ønske sig (både at få og give, tænker jeg), og jeg var rørt til tårer, da jeg læste besvarelserne. Fantastisk idé altså. Jeg tror, at den her bog vil berige SÅ mange mennesker på så mange måder. Det er så gennemtænkt og veludført!

Rikke

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du med bag kulissen, når vi udvikler nye udgivelser, optimerer vores platform eller besøger bogbinderen på værkstedet? Så skriv dig op til nyhedsbrevet her - og bare rolig, vi sender kun mails en gang om måneden, og du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen.

Jeg er indforstået med, at tilmelding vil medføre lagring af mine indtastede oplysninger.
Læs mere i vores privatpolitik.